Τα Φακελάκια Proibs είναι η λύση για το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου (ΣΕΕ) | Wellness

Hello Stalkers,

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές πόσο καταστροφικό είναι το άγχος για το σώμα μας αλλά και πόσο δύσκολο είναι να το διαχειριστούμε ειδικά κάποιες συγκεκριμένες περιόδους της ζωής μας, όπου συγκεκριμένα γεγονότα αλλά και καταστάσεις  μας πιέζουν σε μεγάλο βαθμό.

Το μακροχρόνιο άγχος και η καταπίεση του στο σώμα μας έχει ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε σωματικό επίπεδο πάνω μας, γεννώντας διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα, τα οποία αποτελούν και τη μάστιγα των τελευταίων χρόνων.

Έτσι λοιπόν, ένα αυτοάνοσο ήρθε και χτύπησε και τη δική μας πόρτα, αφού τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, έπρεπε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τις δυσκολίες αλλά και την νέα πραγματικότητα.

Αυτό λοιπόν, είναι το Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου και από την μέρα που μας χτύπησε την πόρτα πρώτη φορά δεν μας ξανά ξέχασε ποτέ! Έχοντας ως συχνότερα συμπτώματα τον πόνο στο έντερο, την αίσθηση του φουσκώματος ό,τι κι αν έχουμε φάει αλλά και μια έντονη δυσάρεστη αίσθηση σα δυσανεξία σε συγκεκριμένες τροφές τις περιόδους που έχουμε πολύ άγχος είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας μας και απλά προσαρμοζόμαστε και ζούμε με αυτό.

Φυσικά, για να καταλήξουμε σε αυτό το συμπέρασμα συμβουλευτήκαμε τον γιατρό μας, και κάνοντας πρώτα εξετάσεις και αποκλείοντας άλλες παθήσεις καταλήξαμε σε αυτό το αυτοάνοσο, για αυτό κι εσύ αν έχεις αμφιβολίες ότι μπορεί να το αντιμετωπίζεις κι εσύ, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να πας στον προσωπικό σου γιατρό.

Αφού λοιπόν έχουμε προσαρμόσει και την διατροφή μας τις περιόδους που έχουμε περισσότερο άγχος από ότι συνήθως για να μειώσουμε όσο μπορούμε τις αφορμές για τον πόνο στο έντερο, πρόσφατα ανακαλύψαμε και πραγματικά μας έσωσε και τις πιο δύσκολες στιγμές, τα φακελάκια PROIBS.

Είναι πιστοποιημένο Ιατροτεχνολογικό προϊόν για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του Συνδρόμου του Ευερέθιστου Εντέρου και δεν αποτελεί αντίβιοση. Περιέχει περισσότερα από 75 διαφορετικά δραστικά συστατικών του φύλλου της αλόης, και έχει ελαφριά γεύση λεμονιού. Είναι φακελάκια και το αραιώνουμε σε λίγο νερό, ενώ συνηθίζουμε να το πιούμε το βράδυ πριν κοιμηθούμε όπου μένουμε νηστικές και παίρνει τον χρόνο του για να δράσει.

Η αλήθεια είναι πως ήταν πιο αποτελεσματικό από ό,τι περιμέναμε καθώς, στις δύο πρώτες μέρες που ξεκινήσαμε να το πίνουμε, υποχώρησε ο πόνος και το φούσκωμα και ήταν σαν να μην έχουμε τίποτα.

Έτσι, κάθε φορά που ξέρουμε πλέον πως θα είναι μια δύσκολη μέρα και θα έχουμε πόνους και όλα τα σχετικά συμπτώματα, πίνουμε ένα φακελάκι αραιωμένο σε δροσερό νερό, και το αποτέλεσμα είναι να μην έχουμε ενοχλήσεις ίδιου βαθμού, ή κάποιες φορές και καθόλου, ανάλογα τα επίπεδα του άγχους που έχουμε ή θα έχουμε.

Τα αυτοάνοσα είναι μια τρανταχτή απόδειξη του πόσο πιέζουμε τον οργανισμό μας, και πόσο ανάγκη έχει να του δώσουμε το περιθώριο να χαλαρώσει για να μη πάθει burnout. Εσύ αντιμετωπίζεις κάποιο αυτοάνοσο;

XOXO,

Life Stalkers


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: